New York Rangers slog Arizona Coyotes med 3-2 på söndagen

New York Rangers slog Arizona Coyotes med 3-2 på söndagen

New York Rangers tar sig an Arizona Coyotes, två lag som går i motsatta riktningar tidigt på säsongen. Rangers har 4-3-2 i mitten av den konkurrenskraftiga Mets-divisionen. Coyotes har under tiden 2-4-1 och öppnar sitt nya hem i en övertidsförlust.

New York Rangers halkade med 0-2-2 på fyra matcher och såg deras en gång ostoppbara kraftmatch gå med 1-15 när de laddade upp Dallas Stars och vann med 6-3.

Den 26-åriga New York Rangers tröja Shestkin har 4-0-2 på säsongen med fantastiska 2,64 GAA och 0,915 SV%. I sin karriär mot Arizona Coyotes gick han 1-0-0 med en SV% på 0,897 och en GAA på 3,00.

Panarins straff gav Coyotes ett starkt spel som så småningom skulle göra matchen lika. Nick Bigstad begravde senare ett Ryan Lindgren-fel framför mål och gav Arizona en ledning med 2-1.

Rangers kämpade för att tackla en annan målvakt som kom in i matchen med medioker statistik. Conor Ingram kom in i söndagens match med en räddningsprocent på 87 procent och en 4,02 GAA. Han var dock enastående mot Blue Shirts, räddade 36 skott på 39 försök och stoppade en Rangers-anfall under stora delar av spelet.

Vill du köpa personliga Billiga NHL Tröjor? Vår hemsida tillhandahåller personliga NHL-tröjor, du kan anpassa ditt namn och det nummer du vill ha, om du behöver det, välkommen att besöka!