Los Angeles Angels Chris Rodriguez vil savne det meste af 2022-sæsonen

Los Angeles Angels Chris Rodriguez vil savne det meste af 2022-sæsonen

Angels højre skytte Chris Rodriguez gennemgik for nylig en kapselreparation på sin kasteskulder, fortalte general manager Periminasis journalister. Han forventes at gå glip af det meste af næste sæsons restitution. 

For Rodríguez er dette desværre et velkendt felt. På grund af et rygproblem deltog han kun i tre mindre ligakampe i sæsonen 2018-19. (På grund af aflysningen af ​​minor league-sæsonen dukkede han ikke op i 2020-spillet). køb MLB tøj I mange år har offentlige udsigtsbedømmere været fulde af ros for hans fordel på højen, men nogle mennesker stiller spørgsmålstegn ved, om han kan forblive sund nok og endda realisere sit potentiale før den seneste udvikling.

Rodriguez fik sin debut i de store ligaer i 2021 iført denne Los Angeles Angels trøje og spillede 29 2/3 innings i 15 kampe. Den 23-årige spiller havde stadig en selvrapporteringsrate på 3,64 på trods af de under gennemsnittet strikeouts og walks (henholdsvis 21,6% og 11,2%), primært på grund af en enorm 54,7% boldrate. Rodriguez har en gennemsnitshastighed på tæt på 96 mph på sin kraftfulde batsman, så det er ingen overraskelse, at batsman har svært ved at løfte bolden mod ham. Denne præstation kan gøre ham til en meget gearet bullpen-rolle i forårstræning, men englene skal nu i det mindste bruge de første par måneder af sæsonen uden ham.