Florida Panthers möts igen, Tampa Bay Chargers förlorar med 4-2

Florida Panthers möts igen, Tampa Bay Chargers förlorar med 4-2

Tampa Bay Lightning och Florida Panthers möts i den andra omgången av slutspelet, och de två lagen känner fortfarande varandras styrkor mycket väl. Tampa Bay Chargers och Florida Panthers möttes i den första omgången av slutspelet förra säsongen och slutade 4-2. Förra året var Florida Panthers nummer 1 i grundserien och sa tråkigt adjö till slutspelet. Nu när de två lagen möts igen i den andra omgången av slutspelet den här säsongen, kan Florida Panthers ha en chans att vända på saken? billiga ishockey Tröjor

Tampa Bay Chargers var lite rostiga mot Toronto Maple Leafs, som inte spelade mycket, men ändå vann mot de berömda Florida Panthers. Tampa Bay Chargers är ett särskilt bra lag som alltid läser styrkan hos sina motståndare i dessa kortdistansspel och placerar dem sedan strategiskt för att slå dem. Alla måste säga att Jon Cooper är väldigt bra på att träna och han kan få alla spelare i Tampa Bay Chargers att spela bra.

Efter att ha förlorat Game 1 är Florida Panthers Tröja fortfarande under press att möta Tampa Bay Chargers igen. Efter att Florida Panthers förlorade förra säsongen visste de också exakt hur starka Tampa Bay Chargers var och att de behövde ändra sig för att vinna. I början av slutspelet bad Florida Panthers-spelarna dem att inte möta Tampa Bay Lightning i slutspelet, men till slut uppfylldes inte deras önskan. Florida Panthers vill vara ett starkt lag, så Tampa Bay Lightning är också en utmaning de inte kan undvika, och kanske är styrkan hos andra lag också en större utmaning.